Indien u deze nieuwsbrief niet kan lezen, klik dan hier
 
 
 
  Splitsen helpt vermenigvuldigen  
 
 
 

Beste klant,

We zijn gek op cijfers, maar dat wist je al. Nog gekker zijn we op onze band met mensen en hun passie. We worden er gelukkig van als we met inzichtelijke berekeningen en duidelijke getallen ondernemerschap kunnen ondersteunen. Boekhouding en fiscaliteit zijn vormen daarvoor een solide basis.

Maar we gaan graag nog een stapje verder in de begeleiding van succesvolle ondernemingen. Daarom splitsen we een deeltje van onze diensten voortaan af van de rest. Dat splitsen helpt ons om onze service op alle vlakken te vermenigvuldigen en daar wordt jij als klant alleen maar beter van.

Vanaf vandaag geven we onze budgetteringen, kostprijscalculatie en prijszetting de ruimte en aandacht die ze verdienen. Een nieuwe naam, een nieuwe website en tonnen frisse energie!

Contributa, daar kan je terecht met al je vragen rond de impact van bepaalde beslissingen op je omzetcijfers. Vanuit een warme dialoog bekijken we samen of de zakelijke stappen die je wil gaan zetten ook rendabel zijn. Kortom, we worden sparring partners!

Daarnaast blijft Tributa zich natuurlijk als vanouds inzetten voor je onderneming, met hart en ziel. Kijk maar op onze compleet vernieuwde website www.tributa.be!

Wil je meer weten over Contributa en de mogelijkheden tot samenwerken? Surf dan naar www.contributa.be en ontdek het allemaal!

Tot gauw!

Frisse groet, Hilde, Valérie, Luiza en Charlotte

 
 
 
ewewewe
 
 
Tributa BV ovv BVBA - Keiberg 14/01 - 9230 Wetteren
T +32 9 369 34 29 - office@tributa.be - lid BIBF
 
linkedin   facebook
 
schrijf me uit of wijzig mijn nieuwsbriefvoorkeuren